Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw President's Night

08-11-2016

Wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten: Hillary Clinton of Donald Trump? Vanavond een speciale uitzending vanuit de Melkweg in Amsterdam, geheel in het teken van de Amerikaanse verkiezingen. Waar moeten we op letten vannacht? Hoe wordt er vanuit het buitenland naar de verkiezingen gekeken? Wat betekent het als Hillary Clinton de eerste vrouwelijke president van de VS wordt? En wat zijn de gevolgen van Donald Trump als nieuwe leider van Amerika?


Samen met Neelie Kroes, Jet Bussemaker, Charles Groenhuijsen, Heleen Mees, Thomas Erdbrink, Xander van der Wulp, Marike Stellinga, Derk Sauer en Margriet van der Linden analyseren we n van de meest controversile Amerikaanse verkiezingen ooit. Tot slot brengt Johan Fretz met het ZO! Gospel Choir een muzikale ode aan Barack Obama.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.