Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Jrgen Raymann over zijn ups en downs en zijn nieuwe boek daarover

19-04-2017

Naast geluk en plezier krijgt iedereen in zijn leven ook te maken met tegenslag en verlies. Daar hoef je niets voor te doen, dat krijg je gratis en voor niks voor je kiezen. Wat je wel kunt doen, is leren hoe je ermee om kunt gaan. Jrgen Raymann kan erover meepraten. Vaak had hij alle geluk van de wereld, vaak ook kreeg hij de beloning waar hij hard voor had gewerkt, maar een paar keer botste hij keihard tegen een muur. Om er vervolgens weer overheen te klimmen en vol optimisme verder te gaan.

In zijn nieuwe boek Raymann zoekt raad laat cabaretier en presentator Jrgen Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven met veel humor en zelfspot zien hoe je jezelf steeds opnieuw kunt oppakken na tegenslag.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.