Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Cornald Maas geeft O'G3NE een goede kans: ‘Ze moeten optreden na een jodelact’

  •  
25-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
20170424-pauw-ogne_7
Shelley, Amy en Lisa van O'G3NE kunnen goed zingen, maar zijn niet de enigen die goed kunnen zingen tijdens het aankomende Eurovisie Songfestival. Songfestival-commentator Cornald Maas wees maandagavond bij Pauw op de geduchte concurrenten Bulgarije en Portugal. Eén voordeel hebben de meiden wel: ze mogen hun Light and Shadows vertolken na de jodelact van Roemenië, volgens Maas 'een van de wat meer gekke' inzendingen.
Light and Shadows  is geschreven door de vader van het drietal, de tekst is geïnspireerd op hun moeder. Zij lijdt aan botkanker. Het lied is geen ode, maar een boodschap van positiviteit aan Europa, zo vertelden de meiden voordat ze de microfoons oppakten en een voorproefje gaven van de halve finale. Die vindt in twee delen plaats in Kiev. Op 11 mei treedt O'G3NE op.
Meer nieuws lees je hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.