Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

De dag waarop Serena Williams met de billen bloot gaat en een mannelijke collega terechtwijst

  •  
27-06-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
138 keer bekeken
  •  
vanity-fair
Naakt en zwanger. Tennisser Serena Williams verschijnt komende maand op de cover van Vanity Fair in een gedurfde pose. Het tijdschrift, dat een openhartig interview met de Amerikaanse belooft, gaf de prachtige foto's van de shoot dinsdag vrij.
Yes. Please come all the way through @serenawilliams !

Photographer for @vanityfair : @annieleibovitz pic.twitter.com/GrDhbqoJpW
Serena Williams (35) is nu ruim zeven maanden zwanger en speelt sinds enige tijd geen toernooien meer, al won ze januari nog wel de Australian Open. Ze zakte af niettemin naar de vierde plaats op de wereldranglijst van vrouwelijke tennissers, onder de Duitse Angelique Kerber, de Roemeense Simona Halep en Tsjechische Karolina Pliskova.
Met haar winst in januari heeft Williams 23 grandslamtitels op haar naam staan. Toch lette dit gegeven tennis-mastodont John McEnroe niet op te merken dat het succes van Williams zou verbleken tussen haar mannelijke sportgenoten. Zijn letterlijke woorden, in een interview : " If she played the men's circuit she'd be like [number] 700 in the world ."
Williams reageerde via Twitter op de aantijgingen:
Dear John, I adore and respect you but please please keep me out of your statements that are not factually based.
I've never played anyone ranked "there" nor do I have time. Respect me and my privacy as I'm trying to have a baby. Good day sir
John McEnroe nam zijn woorden die dag  niet terug , te gast bij  The Late Show with Stephen Colbert.
Tijdschrift Forbes rekent Serena Williams en haar zus Venus als de op drie na meest invloedrijke personen in de sport. Op die wereldranglijst zal na vandaag stilletjes een plek zijn gestegen.
Meer sport? Klik hier !
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.