Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Man neemt gepaste wraak op de burgemeester die zijn boom liet omhakken

  •  
19-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sequoia
Dertig jaar oud was de boom van een meneer uit Redondo Beach, California. Hij is een boomverzorger van beroep en had de peperboom in zijn voortuin de naam Clyde gegeven. De gemeente besloot drie jaar geleden dat Clyde om moest worden gehakt, omdat de wortels de straat dreigden te vernielen. In een vlammend verhaal op het Amerikaanse forum Reddit richt de man zich tot de burgemeester die zijn boom 'ter dood veroordeelde'. En hij doet zijn vernuftige wraakactie uit de doeken.  
De man - naam onbekend - plantte in het diepste geheim honderd bomen binnen de gemeentegrenzen, waaronder in de voortuin van de burgemeester. De bomen zullen deze maanden enorm snel gaan groeien, hun wortels zullen diep reiken. De helft van die bomen zijn sequoiabomen. De boete voor het verwijderen van zo'n sequoiaboom bedraagt 1500 dollar. Per boom.
Lees hieronder het wraakplan tot in detail:
wraak sequoia
Meer lezen over misdaad en recht uit binnen- en buitenland? Klik hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.