Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Het beste Britse tv-fragment van 2016: de iguana in de slangenkuil

  •  
16-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bbc
De iguana in de slangenkuil. De achtervolgingsscène zal het grootste deel van onze lezers welbekend zijn . De filmploeg van BBC's Planet Earth II wist een unieke achtervolging vast te leggen op camera, de beelden vlogen na uitzending het internet over en zijn zondag verkozen tot Beste televisiefragment van 2016 tijdens de uitreiking van de BAFTA's, de Britse televisieprijzen.
'An absolutely mind-blowing battle,  the stand-out scene of the show'. Britse media schreven lovend over deze scène, die eind 2016 werd uitgezonden bij de BBC . Bioloog en documentairemaker David Attenborough, die de voice-over van  Planet Earth  verzorgt, schreef de succesvolle opname van dit unieke tafereel (dat zich in zeer korte tijd voltrok) toe aan de technologie waarvan de BBC tegenwoordig gebruikmaakt.
Als je de video nog niet zag, bekijk 'm dan hieronder. (Of voor de tweede, of derde, of vierde keer want eerlijk is eerlijk: dit is televisie op haar best.)
Meer nieuws en achtergrond check je hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.