Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Jörgen Raymann: ‘Iedereen in je omgeving maakt je wijs hoe geweldig je bent’

  •  
20-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
jorgen-raymann
Een Porsche, barbecuefeestjes in de winter, giften aan vrienden en familie; Jörgen Raymann leidde een overvloedig leven. Toen trok de Nederlandse Publieke Omroep de stekker uit zijn tv-programma. Jörgen Raymann, echtgenoot en vader, voelde zich tegen een muur gezet. Hij dacht: "Ik moet wel weer kunnen vreten volgende maand."
Waarom staat de deur niet open als ik aankom? En waarom word ik niet direct geholpen in deze zaak? Herkent niemand me soms? Dat soort vragen plaagden Raymann , die als presentator en cabaretier met typetjes als Tante Es landelijk bekendheid vergaarde. Hij raakte in 2016 zijn tv-programma bij de publieke omroep kwijt, hij dreigde zijn creativiteit te verliezen, maar kwam terug en schreef een boek over zijn tegenslagen:  Raymann zoekt raad .
Meer media-gerelateerd nieuws en fragmenten? Die vind je hier!

Meer over:

jörgen raymann, npo
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.