Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Terugblik: de dieptepunten van 100 dagen Sean Spicer

  •  
24-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
spicerB
De eerste honderd dagen van president Trump zijn officieel verstreken, en daarmee de dagen van zijn persvoorlichter Sean Spicer. Spicers wittebroodsweken verliepen (eveneens) niet zonder vergissingen, versprekingen en schandalen.
Spicer, de man die journalisten schoolmeesterachtig toespreekt, Saoedi-Arabië verwart met Iran, concentratiekampen reduceert tot Holocaust-centra en onder president Bush in een Paashaas-kostuum rond het Witte Huis huppelde. In Saturday Night Live kregen zowel hij als Trump satirische evenknieën (gespeeld door Melissa McCarthy en Alec Baldwin) die inmiddels zo ongeveer evenveel bekendheid genieten.
The Huffington Post turfde het aantal versprekingen, aanvaringen met journalisten en  alternative facts , al wekken de enorme getallen de indruk dat er overdrijving in het spel is. De oogst is even zorgelijk als vermakelijk.
Klik hier voor meer politiek!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.