Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
04-05-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
uitzending 5 mei 2017
Haags Vuur: Leonie Sazias 5 mei 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in? Deze keer: 50PLUS-Kamerlid   Léonie Sazias .
Ambassadeurs voor de vrijheid 5 mei 2017
Nederland viert de vrijheid! Roel van Velzen treedt vanavond op tijdens het 5 mei concert op de Amstel. Frank van der Lende vliegt als Ambassadeur van de Vrijheid langs de 5 mei-festivals om het verhaal van zijn oma te vertellen. En Diggy Dex treedt vandaag samen met jongeren uit asielzoekerscentra op bij bevrijdingsfestivals in Wageningen en Den Haag. Alle drie komen zij direct na hun optreden door naar de studio van Pauw.
Rosanne Hertzberger 5 mei 2017
Betaal niet mee aan GeenStijl en Dumpert, waar vrouwenvernedering en racisme de norm zijn, dat is de paginagrote oproep van columnist Rosanne Hertzberger en andere vrouwelijke journalisten in NRC Handelsblad en de Volkskrant. Het was de bedoeling het pamflet morgen te publiceren, maar vandaag lekte de tekst uit via GeenStijl. Hertzberger vindt dat adverteerders zich terug moeten trekken van de sites, omdat ze vrouwonvriendelijk materiaal plaatsen. Volgens Roderick Veelo doet Rosanne aan ‘naming and shaming’. Hij vindt het applaus voor de boycot onder journalisten “huiveringwekkend”. Een debat.  
André van Toorn 5 mei 2017
‘Van Onze Centen’ is het nieuwe programma van André van Toorn vol overheidsmissers met belastinggeld. Hij brengt in totaal meer dan 50 miljoen euro in kaart. Allemaal geld dat op een andere manier besteed had kunnen worden. Denk aan jachthavens die nooit gebruikt worden, te smalle straten en geverfde huizen die op het punt staan gesloopt te worden. We blikken met Andre vooruit op zijn nieuwe programma!
myrthe van der meer 5 mei 2017
Schrijfster  Myrthe van der Meer  is bij Pauw  om te praten over Het houden van mannen , haar nieuwe boek of eigenlijk veldgids voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten.
Bekijk hier de hele aflevering!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.