Elke werkdag 23:00 uur op NPO1

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Met ‘Wees onzichtbaar’ schreef Murat Isik een vuistdikke roman over Metin Mutlu, een jongetje dat opgroeit in de Bijlmer in een atheïstisch Turks gezin, waar de tirannieke, communistische vader de dienst uitmaakt. Het is een roman, maar het boek vertoont grote gelijkenissen met het leven van de schrijver Murat Isik. Hij was woensdag te gast.

 

Woensdag debatteerde de Tweede Kamer over de mislukte eerste formatiepoging. Edith Schippers is wederom aangesteld als informateur. Xander van der Wulp blikt terug op deze 63e formatiedag.

 

Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck over de 'Quote top 100 jonge miljonairs'. Joseph Klibansky is zo'n jonge miljonair.

 

Woensdag bij Pauw praten we met Gordon over een het nieuwe seizoen van het RTL-programma Hotter Than My Daughter Het is alweer het 7de seizoen. 

Bekijk hier de hele aflevering!

Recent in: MEDIA

Hoe heurt het eigenlijk op Facebook

Hoe heurt het eigenlijk op Facebook

Artikel

The Facebook Files, noemt de Britse krant The Guardian ze trots: interne documenten waarin de zedenregels van Facebook zijn vastgelegd. Wat mag wel, wat mag nie...

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Uitzending

Paul de Leeuw, Tijs van den Brink, Saskia Belleman, Sanne Wallis de Vries en meer...

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Achtergrond

Ronald Giphart, Kluun, Tom Kleijn, Martin Gaus, Ineke van Herwijnen, Leidy Zijlstra, Marc van Fucht en Floris Moolenbeek....

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Jörgen Raymann, Pieter Derks, Joep Beving, Esmaa Alariachi en meer...