Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
31-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
Uitzending template woensdag
Willem en Khalid aankondiging
Willem van Hanegem en Khalid Sinouh over de oefeninterland Marokko - Nederland.
Rechercheurs aankondiging
Nederland heeft de grootse warcrime unit ter wereld, deze speciale politie-eenheid houdt zich bezig met de opsporing van oorlogsmisdadigers in binnen en buitenland. Documentairemakers Hetty Nietsch en Danielle van Lieshout volgden het team Internationale Misdaad en kregen een bijzondere inkijk in een wereld waar buitenstaanders normaal gesproken geen weet van hebben. De documentaire De Oorlogsrecherche is vanaf 7 juni te zien bij de VARA. Rechercheurs Vincent Cillessen en Maaike Simmer zijn te gast bij Pauw om te vertellen over hun werk.
Fleur Agema aankondiging
Er is een medicijn tegen taaislijmziekte, maar dit wordt niet vergoed. PVV-Kamerlid Fleur Agema  en vader van een taaislijmpatiënt Jos Leijen vinden dit niet kunnen.
Er is nu een petitie opgestart om het medicijn Orkambi in het basispakket te krijgen. Deze petitie is HIER te vinden en te ondertekenen.
Wielrennon aankondiging
Jannie Dreessen en Emiel Frambach over Tom Dumoulin die vandaag werd gehuldigd in Maastricht voor het winnen van de Giro D'Italia.
Kijk hier deze uitzending terug!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.