Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Donderdag bij Pauw

  •  
20-04-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
donderdag 20 april 2017
Charles Groenhuijsen en Marike Stellinga 20 april 2017
De wittebroodsweken zijn bijna voorbij. De eerste 100 dagen van Trump zitten er bijna op. Tijd om de balans op te maken. Dat doen we vanavond met Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen en NRC -journalist Marike Stellinga
blof2
BLØF viert feest, hun twaalfde  Concert at Sea was binnen een half uur uitverkocht. Naast Anouk, UB40, Doe Maar en Broederliefde maakt leadzanger Paskal Jakobsen vanavond bij Pauw de overige line-up bekend. De band uit Zeeland bestaat ook nog eens 25 jaar. Met Jakobsen kijken we terug op succesvolle maar ook veelbewogen jaren.
Max Westerman 20 april 2017
Voormalig VS-correspondent Max Westerman woonde dertig jaar in New York, de stad van ambitie, hoge werkdruk en altijd het beste uit jezelf willen halen. Sinds een aantal jaar is hij verhuisd naar Rio, waar hij bewust kiest voor een leven dat meer in balans is dan voorheen. In de serie  Max zoekt rust  gaat hij terug naar de basis van yoga. Voorheen zag hij een yogales als een rustpunt van een drukke werkdag, maar nu wil hij zich verdiepen in yoga als levenswijze.
Xander van der Wulp en Frits Huffnagel 20 april 2017
Vandaag staat in het NRC een optimistisch artikel over de formatie met GroenLinks. In de Telegraaf daarentegen wordt gesuggereerd dat binnen de VVD getwijfeld wordt aan de samenwerking met GroenLinks. Hoe zit het nu precies? Zijn de pijnpunten inkomensverdeling en migratie wel of niet te overbruggen? Frits Huffnagel , bekend VVD-lid, denkt van niet. Politiek verslaggever Xander van der Wulp legt uit hoe het zit.
Kijk hier de hele aflevering terug.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.